نگین این حرفار و !!!:lol:نقل قول:
بابا دیگه جدول جا نداره برین پایین تر !!:1. (38):
شوخی میکنما !!! به دل نگیرین !!:love::give_rose:
Printable View
نگین این حرفار و !!!:lol:نقل قول:
بابا دیگه جدول جا نداره برین پایین تر !!:1. (38):
شوخی میکنما !!! به دل نگیرین !!:love::give_rose:
دوستان عزیز پیروزی! ای لطفا شروع نکنید دوباره .
2 سال پیش خودتونو یادتون بیاد ، جای الان ما رو توی جدول داشتین شایدم بدتر منتها آخر فصل بود و نمی شد کاری کرد ! :lol:
جوجه رو آخر پاییز میشمرن .
ضمنا 9 ام از 18 تا تیم فکر کنم وسط جدول باشه حالا شما رو نمی دونم چجوری 9 ام رو میگید پیین تر از آخر .:whistle:
اجازه هست یه چی دیگه بگم ؟؟ !!:give_rose:نقل قول:
:
اخه دیگه جوجه ای نمونده !!!:1. (38):
پاییزم که تموم شد !!:1. (38):
ما شا الله ضرب المثل هم که بلد نیستید ! :lol:
:lol: :merci: :1. (40):نقل قول:
:lol: :merci: :1. (40):
:lol: :merci: :1. (40):
فتح الله زاده :امسال هيچ بازيكني را ترانسفر نخواهيم كرد
دكتر فتح الله زاده قبل از شروع دور برگشت مسابقات ليگ برتر ، در گفتگو با خبرنگار سايت رسمي باشگاه در مورد آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال تصريح كرد :چند تقاضا از تيم هاي خارجي براي ترانسفر بازيكنان استقلال داشتيم كه با همه آنها مخالفت كردم. امسال هيچ بازيكني را نرانسفر نخواهيم كرد و از تمام قوا براي موفقيت استقلال در نيم فصل دوم مسابقات ليگ برتر و همچنين جام حذفي استفاده خواهيم كرد
دكتر فتح الله زاده ادامه داد : در فرصت موجود تا شروع مسابقات دور برگشت تيم را مهيا كرده ايم و بازيكنان و كادر فني در اين مدت زحمات زيادي كشيده اند.معتقدم در مجموع نيم فصل دوم نتيجه بهتري از نيم فصل اول مسابقات خواهيم گرفت البته ممكن است در يكي يا دو بازي نتيجه دلخواه را بدست نياوريم .اما اين بازي ها ملاك نخواهد بود ما در مجموع مطمئنا موفق تر از دور رفت مسابقات خواهيم بود.
دكتر فتح الله زاده در ادامه صحبت هايش تصريح كرد : بازيكنان تيم تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته اند و اميدوارم با ياري خدا و كمك هواداران بتوانيم استقلال را به جايگاه اصلي خود بازگردانيم.
.
كريمي : با تمام قوا به اهواز مي رويم
فيروز كريمي در مورد بازي روز دوشنبه استقلال مقابل تيم همنام اهوازي ، به خبرنگار سايت رسمي باشگاه گفت : با تمام قوا به اهواز مي رويم ، هيچ گونه مشكلي با مردم اهواز و بازيكنان استقلال اهواز نداريم اهوازي ها به تيم استقلال علاقه مند هستند و برايشان فرقي نميكند استقلال تهران باشد يا استقلال اهواز.
كريمي در ادامه تاكيد كرد : تيم ما از هر جهت آماده است ، بچه هاي ما پس از چند جلسه تمرين روي چمن مصنوعي امروز روي چمن طبيعي تمرين كردند و ما امروز در تمريناتمان آخرين تاكتيك ها را بكار برديم و انشاءالله بازي خوبي خواهيم داشت اما با اين حال هر گونه آمادگي سر خوردن را نيز داريم.
جباري:براي كسب 3 امتياز مي رويم
مجتبي جباري هافبك ارزشمند استقلال در گفتگو با خبرنگار سايت رسمي باشگاه ، در جواب سوال خبرنگار در مورد ميزان آمادگي وي گفت:من در دوبي خوب تمرين كردم و واقعاً از نظر جسمي و بخصوص از نظر روحي شرايط بسيار خوبي نسبت به نيم فصل اول دارم. و مي توان گفت از نظر روحي به خودباوري رسيده ام.
در دوبي بسيار خوب تمرين كردم و چند جلسه بصورت اختصاصي با آقاي اعتماد مقدم كه يكي از بدنسازان بسيار خوب هستند،كاركردم. در بازيهاي تيم ملي در قطر نيز بازي خوبي داشتم. هر چه قدر آمادگي بيشتري داشته باشم بهتر براي تيم بازي مي كنم. حباري در مورد بازي با تيم فوتبال استقلال اهواز اظهار داشت : تيم استقلال اهواز يكي از تيم هاي خوب جنوبي است و تيم بسيار قوي ميباشد.آقاي مرفاوي هم كه سالهاي سال از مربيان خوب تيم ما بودند و حالا مربي تيم برادر ما هستند.و در كل هر دو تيم،تيم هاي تاكتيكي هستند.و ان شاءالله ما براي كسب 3 امتياز به اهواز ميرويم و به اميد خدا با دست پر بر مي گرديم.
عليزاده: بلند تر از قبل اوت پرتاب ميكنم
درست است كه دستم تازه از گچ در آمده است اما اگر آقاي كريمي دستور بدهد بلند تر از قيل اوت پرتاب خواهم كرد.عليزاده با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار سايت رسمي باشگاه ادامه داد : اين بازي بازي درگيرانه ايست و ما با اين تمرينات م آمادگي ها شانس بردمان از استقلال اهواز بيشتر است .
عليزاده در مورد وضعيت استقلال در نيم فصل دوم مسابقات ليگ برتر تاكيد كرد : با تمرينات بسيار خوبي كه پشت سر گذاشتيم مطمئن هستم هواداران استقلال شاهد فوتبال بسيار زيبايي توام با كسب 3 امتياز از استقلال خواهند بود.
عيزاده تصريح كرد : از اينكه آقاي فيروز كريمي به من اعتماد كرده است بسيار خوشحالم و بي صبرانه منتظر شروع مسابقات هستم تا بتوانم جواب اعتماد ايشان را بدهم و با گلزني دل هواداران استقلال را نيز شاد كنم.